Neustrašivi pacovi se uvukli u policijsku stanicu i pojeli 500 kg marihuane

Drski pacovi pronašli su zabavan način da provedu svoje slobodno vreme – oni su se uvukli u policijsku stanicu, i malo po malo žvakali 500 kilograma zaplenjenog kanabisa, dok je policijski službenik izjavio da se ova stvorenja nisu nimalo plašila čelične ruke zakona…

Prema navodima, policijskim službenicima grada Matura, naređeno je da prikažu 386 kilograma marihuane koji su zaplenjeni tokom racije, jer će se koristiti kao dokazni materijal u slučaju koji je trebalo da ode na sud.

Ipak, policajci su tvrdili da ne mogu doneti dokaze, jer su ih besramni pacovi pojeli do poslednjeg listića. Prema navodima službenika, droga je bila smeštena u policijskom skladištu, koje je puno pacova.

“Ne postoji mesto u policijskoj stanici gde se bilo šta može sačuvati od pacova. Preostala marihuana iz ove ogromne zaplene uništena je od strane policajaca”, izjavio je policijski tužilac na sudu. “Pacovi su male životinje, ali se ne plaše policije”.

Sudska dokumenta takođe navode da je više od 700 kilograma droge bilo pod rizikom uništavanja od strane pacova, dok ovo nije bio prvi put da su pacovi pojeli marihuanu nakon zaplene. Kako javlja CTV, sudija se prisetio još jednog incidenta gde su pacovi na sličan način ponjumali 500 kilograma droge, koja se nalazila u Šergar i Hajvej policijskim stanicama.

“Praktično u svim stanicama pacovi vladaju. Samim tim, neophodni aranžmani moraju biti napravljeni kako bi se sačuvao zaplenjeni kanabis”, stoji u sudskim dokumentima.

Ipak, nisu baš svi ubeđeni da su glodari ti koji stoje iza nestanka ove droge. Prateći sudski slučaj, načelnk Matura policijske stanice, Martan Prakaš Sing, izjavio je da je zaplenjenu drogu zapravo uništila kiša u kombinaciji sa poplavama, a ne pacovi. On je takođe dodao da se u izveštaju koji je predate sudu ne pominju pacovi, što baca sumnju na čitav ovaj događaj.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group