Neverovatni snimak dve žene tokom pada sa ljuljaške ka dubokom ambisu kanjona

Zastrašujući video predstavlja momenat kada su dve žene poletele sa ljuljaške preko litice visoke preko 1.900 metara u Rusiji, zbog toga što je jedan od kablova ljuljaške pukao iznad Sulak kanjona u Dagestanu...

Na svu seću, ovaj par je sleteo na usku platformu smeštenu odmah ispod ivice ponora i njihovi životi su spašeni. Ove dve žene pretrpele su posekotine i modrice, ali policija istražuje bezbednosne karateristike ove lokacije smeštene u blizini sela Zubutli, ali i ostalih obližnjih turističkih destinacija u kojima je kanjon dublji od 1,6 kilometara.

Kako je izvor rekao Komsomolskaya Pravda publikaciji: "Devojke su bile prestravljene i pretrpele su ogrebotine i posekotine, ali ni jedna od njih nije ozbiljnije povređena. Strašno zamisliti šta bi se dogodilo da su izletele iz ljuljaške kada je ona bila na maksimalnoj visini".

Lokalni konzul zahteva uklanjanje ovakvih ljuljaški, a kako lokalni mediji naglašavaju, Sulak je dublji od Grand Kanjona u SAD i opisan je kao najdublji kanjon u Evropi. Ministartstvo turizma Dagestana, izjavilo je da ljuljaška ne podleže bezbednosnim standardima, dodajući: "Kao rezultat, ove žene su ispale sa sedišta ljuljaške. Policijski organi i ostale službe već su pokrenule relevantne istrage kako bi osigurale da se ovako nešto nikada više ne ponovi."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group