Novinar izboden nožem uživo u neprobojnom antipalestinskom prsluku

Jedan reporter je izboden uživo pred kamerom testirajući prsluk otporan na noževe nakon što je demonstracija krenula naopako...

Ejtam Lekover sa izraelske televizije Channel 1, očigledno je veoma zabrinut po pitanju ubadanja nožem, a kako se ispostavilo, taj strah i sumnja koji su se rodili u njemu potpuno su opravdani.

U snimku koji je nastao 2016. godine usred serija ubadanja koje su izveli Palestinci, stručnjak za noževe i proizvođač ovog prsluka demonstrirao je svoj proizvod, izgovarajući: „Ovo je komandoski nož koji koriste vojske širom sveta, veoma je jak i kreiran je od čelika. Demonstriraćemo ubadanje na tebi."

Prirodno zabrinut za svoju sudbinu, Ejtam je upitao začuđeno: „Ubošćeš me sa ovim?“. Nakon što mu je ubadač odgovorio potvrdno momak sa izraelske televizije malo je promenio boju, ali ga je ovaj inovator u pokušajima da ga smiri, ubeđivao: „Nemaš razloga za brigu, potpuno smo sigurni u naš proizvod. Ovaj prsluk te može zaštiti od uboda nožem koji je jači od ovoga. Mogu li? Ne budi uplašen, ukoliko se nešto dogodi ja sam tu“.

Međutim ovo su postale poznate poslednje reči jer, kako se ispostavilo, ovaj čovek je itakako imao zbog čega da bude zabrinut. Kako ga je prezenter iznova ubadao u leđa, jedan od udaraca je naterao reportera da odskoči, posle čega je čika sa nožekanjom izjavio: „Promašio sam“.

Pod ovim promašio nažalost nije misilio na Ejtama, njega je pogodio svakako, već na zaštitni deo prsluka. Ovo je potvrdio i potpredsednik kompanije koja proizvodi ove prsluke izraelskim medijima, objašnjavajući da je nesrećni reporter uboden u zoni u kojoj prsluk ne poseduje zaštitne meterijale.

Kako je ovaj mučenik kasnije objasnio, srećan što nije ostavio kosti na ovom testu, on je primljen u urgentni centar gde je dobio šavove i odakle je otpušten posle nekoliko dana.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group