Playboy pokreće novu platformu i elitnog OnlyFans konkuretna

Playboy magazin najavio je povratak svog prvog ikada digitalnog izdanja...

Sudeći prema New York Post izveštajima, ponovno lansiranje onlajn publikacije ovog magazina za muškarce služiće kao ulazna franšiza u novu platformu za stvaranje sadržaja ovog brenda.

Ova platforma prvobitno je nazvana Centerfold, a sada je ponovo predstavljena kada je Kardi Bi najavljena u ulozi kreativnog direktora. Odbacujući pilot ime, ova platforma ipak i dalje cilja ka tome da postane OnlyFans alternativa, namenjena visokokvalitetnom, bezbednom i ekskluzivnom sadržaju. Materijal odraslog i regularnog sadržaja biće dostupan na onlajn stranicama, dok će svi pretplatnici imati eksluzivni pristup digitalnom izdanju ovog magazina.

Za obeležavanje prvog digitalnog izdanja zadužena je bivša Playmate lepotica, Amanda Kerni. Variety prenosi da će Playboy ponuditi novu kombinaciju besplatnog i pretplatničkog sadržaja, ali se očekuje da će korisnici moći da plaćaju individualne tvorce sadržaja kako bi dobili nešto sa strane i u privatnom aranžmanu, zajedno sa punim foto sesijama brojnih dama.

Kako je portparol Playboy franšize izjavio: „Brojni naši stvaraoci sadržaja neće imati golotinju na svojim stranama. Iako mi dozvoljavamo potpunu slobodu, eksplicitni sadržaj i pornografija neće biti omogućeni. Mi našu platformu nećemo ograničiti samo za odrasle, jer će ona biti za sve, uključujući i neke velike zvezde i kreatore koji će deliti uvid u svoje živote iza scene. U suštoj suprotnosti od OnlyFans, Playboy neće dozvoliti amaterske modele na svojoj platformi“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group