Pripucao na članove porodice zbog Monopola

Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali jedan čovek je otišao predaleko vadeći pištolj na svoje članove porodice nakon što je partija Monopola krenula po zlu…

Legendarna društvena igra poznata je decenijama po izazivanju svađa između prijatelja ili članova porodice, poneke teške izrečene reči, oborene stolice u opštem gađenju, ali su donedavno svi uglavnom iz ove igre izlazili potpuno nepovređeni.  

Međutim, jedna partija Monopola u Oklahomi imala je zastrašujuć obrt kada je policijsko odeljenje Tulse dobilo prijavu da je Džon Armstrong, nakon rasprave sa svojim očuhom tokom igranja i kada su stvar potpuno izmakle kontroli, izvukao pištolj i počeo da ga vija po kući.

“Nakon što je obrnuo tablu Monopola i krenuo da ruši nameštaj po dnevnoj sobi, drugi član porodice je rekao da bi najbolje bilo da njih dvojica lepo izađu ispred kuće i pobiju se kao ljudi”, otkriveno je u policijskom izveštaju. Armstrong je optužen da je ubrzo potegao svoj pištolj i krenuo da juri svog očuha i polusestru niz ulicu ispalivši nekoliko metaka u njih.

Polusestra je zvala policiju i tvrdila da je jedan hitac ispaljen u nju tokom sukoba između njih dvojice. Policija je stigla na adresu i odmah uhapsila Armstronga, koji je optužen za napad smrtonosnim oružijem. Vlasti ove države navode da je Armstrong priznao kako je navodno ispalio jedan metak u pod.

Policijsko odeljenje Tulse u zvaničnoj izjavi je objasnilo: “Kako tvrdi, on je ciljao u zemlju kada je pucao u njih. Međutim, ovo je isuviše blizu ubistvu zbog obične partije Monopola. Za sada ne znamo šta je bio okidač ovog sukoba, da li su se oni posvađali oko delova igre, novca iz igre ili pravog novca, ali nešto ga je definitivno izbacilo iz takta”.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group