Provalnik ostavio čudnu poruku vlasnicima kuće u Indiji

Ljuti provalnik ostavio je poruku vlasnicima jednog doma u koji je upao u Indiji, da nema potrebe da zaključavaju svoju kuću kada u njoj već nemaju dovoljno novca...

Provlanik u Indiji ostavio je poruku potpuno razočaran što nije uspeo da pronađe dovoljno novca i vrednih stvari u kući jednog od vladinih zvaničnika u Madja Pradešu. Kopija ovog pisma stigla je i do društvenih mreža i na njoj je napisano: "Jab paise nahi they toh lock nahi karna tha collector" - kada nema para, kuća ne mora da se zaključava, inkasant.

Policija Kotvali stanice iznela je podatak da je iz kuće nestalo oko 30.000 indijskih rupija - što je oko 400 dolara - u kešu, zajedno sa nešto dekorativnih predmeta i nakita. Ovaj vladin zvainčnik je saznao za krađu prilikom vraćanja kući sa poslovnog puta, nakon što dve nedelje nije bio tu, pretprošlog vikenda. Ono što je najčudnije u ovom slučaju, jeste to da u ovom distriktu, gde se kuća nalazi, žive i brojni policijski zvaničnici i pojedini vladini čelnici, ali niko od njih nije primetio ove drske lopove.  

India Express navodi da su lopovi najverovatnije koristili blokče vladinog zvaničnika kako bi ostavili poruku. Indijska policija pokrenula je istragu ove provale i registrovala prve informacione izveštaje protiv za sada neidentifikovanih osoba.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group