„Putnik kroz vreme“ otkriva tačan datum početka Trećeg svetskog rata

Samoprozvani „putnici kroz vreme“ na TikToku nastavljaju da fasciniraju korisnike društvenih mreža, a najnoviji viralni nalog je napravio jedno od najsmelijih predviđanja do sada.

Figura, koja nosi ime "Trevor the Time Traveller", poslednja je osoba koja tvrdi da je iz budućnosti na ovoj platformi, kao i to da sa sobom nosi loše vesti. Trevor tvrdi da će objavljivati video snimke iz dve decenije u budućnosti, a takođe kaže da je u potrazi za svojim prijateljem "Rodžerom" zvanim "Chronos".

Naravno, više smo nego malo skeptični, ali čudno fascinantni video snimci pridobijaju gledaoce poslednjih dana, pri čemu se jedan od najpopularnijih odnosi na izbijanje Trećeg svetskog rata.

Prema Trevoru, nemamo mnogo vremena dok se ne dogodi nešto veoma loše. U novom snimku objavljenom na nalogu Trevor piše: „Evo 3 datuma tokom kojih će se nešto strašno dogoditi.

@trevorthetimetraveler #time #timetravel #timetraveler #help #alien ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

"Zapamtite ovaj datum 21.2.2024 - desiće se nešto veoma veliko", napisao je on.

„29.5.2030 – Počeće Treći svetski rat, koji će trajati 7 godina, a vodiće se između severa i juga. 2037 – Rat se završava i dešava se drugi bejbi bum, stanovništvo previše brzo raste.”

To je zlokobno predviđanje - ali to nije najčudnija stvar o kojoj su TikTok 'putnici kroz vreme' govorili u prošlosti. Druga osoba koja tvrdi da ima sposobnost da putuje kroz vreme, @timevoyaging, zauzela je još apokaliptičniji pristup celoj stvari.

Prema ovom korisniku, samo godinu dana nas deli od susreta sa izuzetno destruktivnom vrstom poznatom kao „Azawa“ koja živi pod zemljom i koja će na kraju uništiti čovečanstvo kakvo poznajemo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group