Retke fotografije Kim Kardašijan u bikiniju bez filtera i fotošopa

Slavna ličnost odmara na ostrvima Turks i Kejkos.

Kim Kardašijan, 43-godišnja rijaliti TV zvezda, zajedno sa svojom sestrom Kloi, sada odmara na britanskoj prekomorskoj teritoriji u Atlantskom okeanu jugoistočno od Bahama. Paparaci su uočili Kim u bikiniju sa zmijskim printom, a nastale fotografije bez fotošopa pokazale su da je zvezda u odličnoj formi.

Fotografije su „uzburkale“ internet, jer je Kim Kardašijan poznata po svojoj posvećenosti uređivanju slika koje objavljuje na društvenim mrežama. Stoga su fotografije bez obrade izazvale nalet komentara da Kim i Kloi izgledaju sjajno bez filtera. „Izgledaju sjajno bez retuširanja“, bili su samo neki od komentara.

Kloi Kardašijan, ne zaostaje mnogo za Kim i takođe je pokazala prelepu figuru. Poznato je da je Kloi 2022. godine uklonila implantate sa zadnjice, a fanovi su doneli ovaj zaključak kada su videli da je devojka postala primetno vitka.

Krajem marta se saznalo da Kim Kardašijan više nije u vezi sa fudbalerom Odelom Bekamom. Insajder blizak Kim je rekao: „Sada više nisu zajedno. Ranije je par primećen na zabavi pre dodele Gremi nagrada. Poslednji put TV zvezda i fudbaler su viđeni zajedno 10. marta na žurci Vanity Fair posle dodele Oskara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group