Ruski bodibilder uništio ruke jer je u njih ubrizgavao ulje

Kiril Terešin želeo je da za kratko vreme poveća svoje ruke, pa je u njih ubrzigavao opasno sintol ulje...

Sintol ulje se u mišićima sadržava i dovodi do masovnog proširenja mišića, zbog čega oni izgledaju naduveno. Međutim, Sintol je prilično skup, pa je Kiril ulje koje je kupio razblaživao i mešao sa drugim supstancama, kako bi za manje novca dobio veće ruke. Zbog toga je njegovo telo prošlo kroz groznu alergijsku reakciju, a njegove ruke su se toliko nadule da mu sada preti opasnost od amputacije.

Zbog svojih naduvenih bicepsa, Kiril je dobio nadimak „ruski Popaj“ i on sada traži pomoć kako bi skupio iznos od 50.000 dolara. On želi da ode u Ameriku i da operiše svoje ruke, kako bi izvadio sintol ulje i kako bi pokušao da ih spase. Doktori u Rusiji su mu rekli da se njegove ruke bukvalno raspadaju i da mora podhitno da ih operiše, jer mu u suprotnom preti opasnost od amputacije.

Ovo nije jedina stvar koju je Kiril uradio na svom telu. Pored sintola, on je u listove ugradio i silikone kako bi ih povećao i kako bi učinio da oni liče na rakete.

On priznaje da se kaje zbog svega što je uradio, jer je shvatio da je na ovaj način opasno ugrozio svoje zdravlje i da će zbog toga imati doživotne posledice, ali se sada samo nada da će na vreme skupiti novac i da će spasiti svoje ruke.

Na svu sreću, narod u Rusiji počeo je da donira novac, tako da se očekuje da će Kiril ipak završiti svoju priču srećnim krajem:

Foto:9Gag

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group