Susret "Hulkova" sa dve strane sveta koji se nikada nije dogodio

Više slika

Više slika

Iranski Hulk je jednom prilikom izazvan od strane svog strongmen rivala iz Brazila – Neverovatnog Hulka, na boks meč u ekstremno teškoj kategoriji...

Sa 188 cm visine i 176,9 kilograma težine, Iranski Hulk, koji se zapravo zove Sajad Garibi, trenutno se priprema za svoj susret sa Martinom Fordom u londonskoj O2 areni, koji će se održati 30. aprila. Međutim, tokom 2019. godine, iranska zvezda izazvana je od strane Brazilskog Hulka, čije je pravo ime Romario Dosantos i koji je težak značajno manje od konkurenta, sa 104,3 kg i prilično niži sa 172,7 cm.

Kako je tada brazilski steroid manijak izjavio svom iranskom takmacu: „Stići ću do 120 kg i poslaću ti poruku, kako si sam rekao, potrebno je stići do 120 kg i ti ćeš spustiti kilažu na 120 kg, a onda ću ti otkinuti glavu“.

Alves je dostigao veliku popularnost u Brazilu tokom 2019. godine, a sudeći prema Miroru, on je bio blizu amputacije ruke zbog upumpavanja šintola u mišiće i ozbiljne reakcije koju je doživeo. Uprkos svim ovim poteškoćama, veruje se da Brazilac i dalje aktivno trenira, iako se ovaj meč verovatno nikada neće održati, ili makar u neko skorije vreme, uprkos tome što je Iranski Hulk itekako bio zagrejan za njega pre tri godine.

Kako je sam izjavio: „Budi hrabar i lično me izazovi na borbu, umesto da se kriješ iza spoznora. Spreman sam za meč sa tobom i pretoči reči u dela unutar ringa“. Na nesreću, zbog njegove predstojeće borbe sa Fordom i velike razlike u visini i težini, možda ćemo morati da sačekamo još neko vreme kako bi njihov susret mogao biti moguć, mada u cirkusu današnjice sve je moguće i ništa nije isključeno.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group