Takmičenje za najbolju bradu 2017

Ako ste mislili da vi imate fenomenalnu bradu, onda pogledajte ove bradonje...

I ove godine je održano ovo ludo takmičenje gde muškarci dolaze da pokažu svoje najbolje i najluđe brade. Bradonje iz čitavog sveta su došle u Ostin (Teksas) gde se ove godine održalo ovo takmičenje koje je po rečima medija, ali i fanova, najbolje takmičenje za bradu do sada.

Fotograf Greg Anderson bio je zadužen za fotografisanje fenomenalnih brada i on kaže da nikada nije video nešto slično.

„Neverovatno je kada vidite šta sve muškarci rade sa svojom bradom i kakve oblike prave. Do skoro sam mislio da ovakve brade nisu moguće, a sada i sam pomišljam da pustim bradu i da se sledeće godine pojavim kao učesnik na ovom takmičenju“, rekao je oduševljeni fotograf.

Ovogodišnje takmičenje je imalo veliki broj učesnika, a svako je imao šta da pokaže. Sudije nisu imale lak posao jer je bilo zaista mnogo prvoklasnih brada koje su delovale kao da zaslužuju mesto na podijumu.

Mi vam predstavljamo najbolje brade sa ovog takmičenja koje će vas ostaviti sa teksta, pa zato pogledajte našu galeriju.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group