Telohranitelj Eda Širana postao hit na Instagramu

Kada budete pogledali ove fotografije, biće vam jasno zašto...

Ed Širan je trenutno jedan od najpoznatijih i najcenjenihjih muzičara i pevača. Ovaj momak počeo je svoju karijeru kao ulični muzičar, da bi zbog ogromne popularnosti na Youtube-u snimio i prve pesme i napravio prvi album koji ga je lansirao među Holivudske zvezde.

Za samo nekoliko godina, ovaj momak se transformisao od običnog momka u superzvezdu i sada se čini kao da su svi njegovi snovi ostvareni. Ipak, Širan se potrudio da ga slava ne promeni, pa je on još uvek skroman i običan mladić koji ne voli da se razbacuje parama i koji živi normalnim životom. Ipak, zbog ogromnog broja fanova koji ga svakodnevno jure, on ne bio primoran da unajmi telohranitelja.

Kevin Majers je čovek koji je zadužen sa Širanov život i koji je sa njim non-stop. Međutim, Kevin polako postaje popularniji od svog gazde. On je napravio Instagram profil na kojem kači urnebense slike njega i Eda Širana. Na ovim slikama, Širan se ponaša kao da je Kevinov sluga i na taj način ovaj dvojac kreira urnebesne slike koje osvjaju internet.

Kevin je zbog toga postao neverovatno popularan i njegov Instagram profil ima skoro milion pratilaca, a kada budete pogledali fotogarifje koje on kači, shvatićete zašto je to tako.

Foto: Instagram/Securitykev

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group