Trening Terija Kruza

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Terry Crews (@terrycrews)

Popularni glumac ima preko 50 godina i samo 4% masti u svom telu...

Teri Kruz je odličan glumac i najčešće ga viđamo u akcionim komedijama gde glumi snagatore koji imaju prililično dobar smisao za humor.  Iako u Holivudu ima ogorman broj glumaca koji vode računa o svom telu i koji naporno treniraju, Kruz je jedan od retkih koji ima telo pout profesionalnog bodibildera.

Teri je opčinjen vežbanjem i svakog dana on provede nekoliko sati u teretani, trenirajući i vežbajući. Obožava vežbe koje zahtevaju tegove i trudi se da podiže velike težine kako bi povećao svoju masu i definiciju. Priznaje da nije ljubitelj kardio treninga, jer su dugotrajni, ali da s vremena na vreme trči i da preskače vijaču kako bi bio u najboljoj kondicji. Iako ima preko 50 godina, on još uvek izgleda neverovatno i mnoge čudi zbog čega se ne takmiči na profesionalnim bodibilding takmičenjima. Međutim, Teri tvrdi da ga takmičenja ne zanimaju i da on ovo radi zamo svog svog zadovoljstva i želje.

On kaže da je teretana za njega druga kuća i da su tegovi alat kojima on popravlja svoje telo.U video klipu ispod, videćete koje vežbe Teri Kruz voli da radi i biće vam jasno zbog čega ga nazivaju SNAGATOROM Holivuda.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group