Žena izazvala debatu tvrdeći da muškarci treba da plate na prvom sastanku

Jedna TikTokerka je izazvala diskusije na društvenim mrežama tvrdeći da muškarci treba da preuzmu finansijski teret na prvom sastanku...

U nedavnom TikTok videu koji je privukao pažnju online publike, žena po imenu El Meknamara, poznata kao @BambiDoesBeauty, pokrenula je raspravu o starom pitanju ko treba da plati račun na prvom sastanku. Njen stav izazvao je žestoku debatu, s oštrim podelama mišljenja.

El, koja je iz Velike Britanije, iznela je svoje uverenje da muškarci treba da budu odgovorni za plaćanje na prvom sastanku. Međutim, njeni razlozi za ovaj stav izazvali su neslaganje i različita mišljenja među onima koji su videli video.

El je kreativno predstavila svoj argument deljenjem svoje rutine šminkanja na TikToku. U videu, ona je prikazala svoju opsežnu kolekciju kozmetičkih proizvoda, naglašavajući njihove visoke troškove. Svaki proizvod je detaljno prikazan, otkrivajući ukupnu sumu od preko 296 dolara za njenu kompletnu rutinu šminkanja.

Dok je El pokušala da napravi povezanost između troškova koje žene imaju za svoj izgled i očekivanja da muškarci plate prvi sastanak, gledaoci su brzo ukazali na nekoliko mana u njenom obrazloženju.

Jedna od glavnih kritika bila je da su troškovi koje je predstavila za čitav paketić ili tubu šminke daleko premašivali količinu koja se obično koristi za jedno veče. Komentatori su tvrdili da je nerazumno izjednačavati ukupnu cenu šminke sa cenom obroka.

Mišljenja su se značajno razilazila u komentarskom delu TikTok videa. Neki gledaoci nisu se slagali sa njenim stavom, naglašavajući da je odluka o kupovini i nošenju šminke lični izbor i da to ne zahteva da muškarci plaćaju sastanak. Oni su priznali trud koji je El uložila u svoj izgled, ali su verovali da bi finansijska odgovornost trebalo da bude podeljena ili da se smenjuje između partnera.

Drugi su izrazili skepticizam, sugerišući da je njen argument možda zamišljen kao šala ili satira, s obzirom na preterane troškove njene rutine šminkanja.

Pored rasprave o tome ko treba da plati na prvom sastanku, razgovor je istakao šire probleme. Neki komentatori su ukazali na to da je njen argument zanemario činjenicu da i muškarci nose šminku, naglašavajući da pol ne bi trebao diktirati finansijske obaveze u vezi.

@bambidoesbeauty GRWM whilst I tell you why men should pay on the first date 💁🏼‍♀️ #grwm #grwmmakeup #grwmroutine #grwmonthetrain #bronze #bronzingdrops #makeup #nomakeupmakeup #charlottetilburymakeup #charlottetilbury #bronzidrops #glowyskin #glowymakeup #dating #firstdate #datingadvice #datingtips #lipcombo #naturalmakeup #datingadviceforwomen #datingadviceformen ♬ La foule - Remastered - Édith Piaf

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group