Zvanični trejler za predstojeću God of War Ragnarök video igru

Više slika

Više slika

Deveto izdanje God of War serijala kompanije Sony, God of War Ragnarök, definitivno predstavlja jednu od najisčekivanijih Playstation igara ove godine...

Sa inicijalno zakazanom premijerom za prošlu godinu, lansiranje igre je odloženo zbog globalne pandemije. Sada je ostalo svega dve nedelje od zvanične premijere Ragnarök naslova, sa obožavaocima koji tragaju za svakim spojlerom, snimkom i novom informacijom koja potencijalno može uništiti njihovo igračko iskustvo.

Tokom prošlog vikenda pojavile su se prve fotografije predstojećeg Ragnarök dela na Twitter platformi. Ovi snimci ekrana podeljeni su od strane jednog korisnika ove platforme, koji je, kako deluje, obezbedio sebi rani pristup igri i najverovatnije nije ni bio svestan da automatski postavlja ove fotografije igrajući je. Stoga, svako ko ne želi spojlere, verovatno bi bilo najbolje da se za sada drži podalje od ove platforme.

Međutim, sada je prvi zvanični trejler God of War Ragnarök igre izašao u javnost i kako je ponovo potvrđeno, novi naslov će biti dostupan putem PlayStation 4 i PlayStation 5 platformi od 9. novembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group