Brendovi Mercedes-AMG i Master & Dynamic kreirali superautomobile u svetu slušalica

Nakon debija sa svojim specijalno projektovanim štitnikom za lice na pedeset i prvom Couture događaju, kreiranom za kompaniju Balenciaga, Mercedes AMG stupio je u saradnju sa Master & Dynamic inžinjerima radi stvaranja specijalne serije audio opreme...

Inspirisani snagom, besprekornom izradom i odvažnim dizajnom Mercedes-AMG trkačkih i vozila performansi, inžinjeri Master & Dynamic kompanije isporučuju kupcima opseg audio opreme visokog kvaliteta, koja svoju inspiraciju vuče direktno iz automobilske industrije, ističući je laganim i robusnim materijalima uključujući magnezijum, ugljenična vlakna i kevlar.

Najistaknutiji primerci serije iz četiri dela uključuju MW80 bežične slušalice koje stižu u kutiji za punjenje od ugljeničnih vlakana. Kreirane od Kevlara i nepolomljivog safirnog stakla, ove bubice poseduju i memorijsku penu na vrhovima za uši, isporučujući hibridni ANC i dva ambijentalna moda za slušanje.

Dva minimalistička ANC modela uključuju MW75 i MG20 varijante koje sadrže Beryllium zvučne sisteme, mekane ušne jastučiće od jagnjeće kože i oplate od kevlara. MG20 linija poseduje 7.1 surround sistem, ultralagana magnezijumska kućišta i traku za glavu obloženu alkantarom. Zaokružujući asortiman, stiže višenamenski MC100 dok za punjenje koji radi sa MW08 bubicama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group