Loša vest za sve one koji čekaju iPhone 8

Izgleda da ćete još neko vreme morati da imate „sedmicu“...

Samsung je nedavno predstavio svoje S8 verzije telefona, pa se očekivalo da će Apple uzvratiti udarac i da će predstaviti novi iPhone 8 model. Mnogi izvori su najavljivali da će se ovaj telefon biti predstavljen u jesen ove godine, ali izgleda da će ljubitelji ove marke telefona morati još malo da sačekaju.

Internet izvori najavljuju da će se predstavljanje 8-og modela iPhona desiti tek 2018. godine. Pošto Apple nema nikakve zvanične informacije, možemo pretpostaviti da iPhone 8 definitivno neće biti predstavljen ove godine.

Izgleda da će Apple umesto osmice predstaviti iPhone 7S i 7S Plus koji će poslužiti kao novi dodatak ovoj kolekciji i koji će biti predstavljeni u septembru. Ipak, ljubitelji ovog brenda željno čekaju osmicu, ali nažalost, za sada je još uvek neće dobiti.

Nadamo se da ćemo uskoro dobtii i zvanične informacije od Apple kompanije koja će napokon staviti tačku na ovo pitanje i koja će nam reći tačan datum izlaska novog iPhone 8 telefona.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group