Najlakši način da kuću učinite SMART

Ako želite pametnu kuću, ovo je najlakši način da to uradite...

Danas postoji mnogo pametnih sistema koje možete ugraditi u vašm dom i na taj način olakšati upotrebu određenih uređaja u vašem domu, ali instalacija Smart sistema zna da bude prilično skupa i komplikovana investicija. Međutim, šta onda raditi ako želite da u vašem domu imate SMART opcije kojima možete upravljati mobilnim telefonom ili glasovnim komandama.

Rešenje su pametne utičnice!

Pametne utičnice izgledaju kao „lopovi“ koje stavljate u vaše utičnice, međutim, oni u sebi imaju Wi-Fi i bluetooth konekciju, kao i pametne mini računare koji vam daju različite mogućnosti.
Kada utičnicu indtalirate i u nju recimo prikčjučite lampu, možete je paliti i gasiti preko vašeg mobilnog telefona. Takođe je možete isprogramirati da se pali i gasi u određenom delu dana ili noći, a utičnicu možete povezati sa Aleksom ili Google asistentom i pomoću glasa davati komande.

Naravno, u ovu utičnicu ne morate stavljati samo svetla, već možete povezati i druge uređaje kao što su akvarijum, klima uređaj, pa čak i bojler.

Cena ovih utičnica obično se kreće oko 20-25 evra u zavisnoti od njihovih mogućnosti, pa ako želite da živite u modernom i pametnom domu, onda vam savetujemo da razmotrite kupovinu ovih utičnica, jer će vam one to sigurno omogućiti.

Foto:JKS MANCAVE

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group