Sony napokon počeo da radi na novoj konzoli

Uskoro ćemo dobiti i Sony Playstation 5...

Kompanija Sony je zvanično objavila da je počela da radi na PS5 konzoli koju želi da predstavi kao sledeću generaciju gejming konzola. Pošto je PS4 konzola predstavljena pre 5 godina, bilo je krajnje vreme da Sony počne da radi i na petoj generaciji. Fanovi su oduševljeni, jer to znači da nas uskoro čeka još bolja grafika i još bolje igre u kojima ćemo moći dugo da uživamo.

Kenširo Jošida, direktor Sony kompanije je izjavio: „ Trenutno smo u početnoj fazi, ali mogu vam samo reći da pripremamo konzolu sledeće generacije“. Ovo je zvanično potvrdilo da ćemo uskoro dobiti PS5 i zaista ne možemo da dočekamo dan kada ćemo moći da igramo igre nove generacije.

Nažalost, više detalja za sada nemamo, a najgore od svega je to što Sony nije hteo da da otkrije nikakav približan datum izlaska ove konzole. Ipak, mnogi smatraju da se PS5 neće pojaviti na tržištu pre 2020. godine, pogotovo kada se uzme u obzir popularnost PS4 konzole koje trenutno ima i igrica koje su nedavno izašle i koje su oborile sve rekorde, kao što su Spiderman i God of War.

U svakom slučaju, ovo su izuzetno dobre vesti za sve gejming fanove, jer to znači da ćemo u roku od dve godine dobiti novu konzolu, ali i nove igre koje će biti naprednije i bolje  u svakom smislu te reči.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group