Elon Mask za 24 časa od izbacivanja parfema zaradio 2 miliona dolara

Najbogatiji čovek na svetu Elon Mask je u sredu lansirao sopstveni parfem - Burnt Hair.

Njegov samoproglašeni „najbolji miris na svetu“ prodaje se za 100 dolara po bočici i biće isporučen 2023. Uprkos vremenu čekanja, kaže da je već prodao 20.000 bočica - i to samo u prva 24 sata otkako je parfem lansiran.

Na Tviteru, Mask se našalio o novom proizvodu, napisavši: „Molim vas, kupite moj parfem, da bih mogao da kupim Tviter." Čini se da ga je deo njegovih skoro 109 miliona pratilaca poslušalo, a da bi proslavio obim prodaje, Mask je promenio biografiju na Tviteru i napisao „Prodavac parfema“.

Ovo nije prvi put da se Mask bavi prodajom zanimljivih proizvoda. U julu 2020. na Tviteru je reklamirao šortseve. U to vreme, on je najavio odeću tako što je napisao: „Tesla će napraviti fantastične kratke šortseve od blistavog crvenog satena sa zlatnim ukrasima.“ Kada su šortsevi pušteni u prodaju za 69,42 dolara, rasprodati su se za nekoliko minuta, a čak je Teslin sajt pao. I, naravno, tu je bila i Tesla tekila koja je odmah rasprodata i koju sada možete naći na sekundarnom tržištu po ceni od 2.000 dolara.

Što se tiče parfema „Burnt Hair“, na sajtu je opisan „baš kao da se naginjete nad svećom za stolom za večeru, ali bez previše truda“.

Međutim, moraćete da sačekate da saznate kako zapravo miriše dok ne stigne na vaš prag.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group