Navijači Vreksama zahtevaju od Rejnoldsa da dovede moćnog Halanda u njihove redove

Navijači Vreksama preklinju Rajana Rejnoldsa da kupi zvezdu Erlinga Halanda nakon što je prodao svoju kompaniju za mobilne telefone za veoma finu cifru...

Čitav haos nastao je nakon što je slavni glumac objavio da je T-Mobile odlučio da kupi Mint Mobile bežičnu mobilnu mrežu i operatera čijeg je dela i on vlasnik.

T-Mobile je potvrdio da je zvezda Deadpool naslova otišao kući sa milijardom funti nakon prodaje, sa vatrenim navijačima Vreksama koji su krenuli da teoretišu o tome na šta bi glumac ovu sumu mogao da potroši.

Teško je ne znati za to posebno za ljude koji uživaju u fudbalu, ali opet bitno je ponoviti da su Rejnolds i njegov kolega glumac Rob Mekeleni kupili fudbalski klub Vreksam u novembru 2020. godine, nakon što su nagovestili svoje interesovanje za ovaj tim nekoliko meseci pre toga.

Dve holivudske zvezde najavile su svoj poslovni potez u snimku podeljenom na zvaničnom Twitter nalogu fudbalskog kluba Vreksam, sa vernim navijačima koji su u to vreme bili skeptični, ali veoma uzbuđeni zbog potencijalnog krosovera između elitnih holivudskih glumaca i velškog kluba.  

Ovaj par glumaca se našao u dokumentarcu o njihovoj misiji preuzimanja vlasništva nad Vreksamom, u startu javno osuđenoj na propast, sa zvaničnim opisom koji je glasio: „Dobrodošli u Vreksam je dokumentarac koji prati snove i brige fudbalskog kuba iz radničkog grada u severnom Velsu, dok dvojica holivudskih zvezda preuzimaju vlasništvo nad istorijskim, ali ipak problematičnim Vreksamom“.

Nekoliko godina kasnije, Rejnolds i dalje srećno upravlja fudbalskim klubom iz pete lige, a od tada je svoje poslovne projekte proširio na brojna polja. Jedno od njih predstavlja i njegovo manjinsko vlasništvo nad operaterom mobilne mreže Mint, takođe. Kako je Variety preneo, T-Mobile je bio spreman da plati 39% u gotovini i 61% u deonicama kako bi otkupio ovu kompaniju, što je u totalu maksimalnih 1,35 milijardi dolara ili 1,12  milijardi funti za glumca.

Sada, kada možemo pretpostaviti da će Rejnolds najverovatnije dobar deo ovog novca ostaviti sa strane kako bi potrošio na svoju sverastuću porodicu, navijači Vreksama ipak imaju ideju kako bi on mogao spiskati milijardu od svoje velike zarade.

Haland trenutno igra za Mančester Siti i Norvešku, dok ga javnost smatra jednim od najboljih igrača na svetu, najpoznatijem po njegovoj brzini, snazi, prvom kontaktu sa loptom i golgeterskim sposobnostima, tako da je sa razumevanjem vrući san svakog navijača i svakog tima na ovoj planeti.

Naravno, sve ovo je samo dobra šala, posebno kada se uzme u obzir da ponekada novac ne može baš sve da kupi i da Haland ni u ludilu ne bi razmotrio priključivanje Zmajevima, tako da Rejnolds nije odgovorio na ovakve zahteve još uvek uprkos opštem ludilu koje su navijači pokrenuli.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group