Plejboj model oktrila čudne fetiše Leonarda Dikaprija

I tako smo odjednom saznali mnogo o ukusima glumca u krevetu...

Plejboj model otkrila je pikantne detalje o Leonardu Dikapriju i njegovim fetišima u krevetu. U stvari, Hieke Konings (22), je otkrila neke pikanterije o popularnom glumcu koje mu se ne bi svidele.

Njih dvoje su se upoznali u klubu u Los Anđelesu u koji može da se uđe samo sa pozivnicom. U jednom trenutku joj je prišao Dikaprijev menadžer i rekao joj da glumac želi da je upozna. Ova 22-godišnja devojka je izjavila da je Leonarda Dikaprija upoznala u klubu i da je istog dana sa njim razmenila poljubac. Poljubac joj se nije dopao. Nazvala je Dikaprija starim, rekavši da je njihov poljubac bio prosečan.

"Upoznali smo se u privatnom noćnom klubu samo po pozivu u Los Anđelesu. Videla sam ga kako sedi tamo sa kapuljačom i crnim šeširom i uspostavili smo kontakt očima. Razmenili smo kratki poljubac, bilo je ok, ali definitivno nije ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Kada sam odbila njegovu ponudu da odem kod njega, bio je šokiran. Očigledno nije navikao na to. Kada sam mu rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro da izađem sa njim, bio je pristojan. Posle mene se, međutim, okrenuo drugoj devojci i otišao sa njom”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Playboy NL (@playboy_nl)

"Jedna od njih, rekla mi je da Leo voli da nosi slušalice tokom seksa jer nije želeo da je sluša, dok mi je druga devojka koja je bila sa njim rekla da joj je tokom seksa stavio jastuk preko glave..."

Konačno, svoje izlaganje završila je jednostavnim isticanjem da Leo nije za nju. "Ne, za mene je Leonardo Dikaprio previše čudan i star."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group