Tom Brejdi i Žizel, da li će se slomiti pod pritiskom?

Tom Brejdi, profesionalni igrač američkog fudbala koji igra na poziciji kvoterbeka u ekipi Nju Ingland Patriotsiprema Forbsovoj listi 100 najplaćenijih sportista iz 23 zemlje sveta, nalazi se  na 15 mestu. Lep mlad, uspešan i oženjen lepoticom za kojom čezne čitav svet – Žizel Bundšen.

Ipak, izvori bliski ovom paru govore da je Tom počeo veoma ružno i neprijatno da se ponaša u društvu svoje žene. Šta je razlog takvim govorkanjima, još uvek niko ne zna s obzirom na to da su slavni i bogati, i na svim javnim nastupima deluju srećno.

Procenjuje se da najlepši par šoubiznisa, Tom Brejdi i njegova supruga manekenka Žizel, zajedno vrede 480 miliona dolara.

U prethodnoj godini, samo od ugovora u klubu, Tom je dobio je 36,1 milion dolara, plus 8 miliona dolara bonusa, a ogroman novac dobija od sponzora jer ima potpisane ugovore kao zaštitno lice TAG Heuer brenda, Ugg  i Under Armour brenda, što mu dodatno donosi 7 miliona dolara godišnje. Tako je ovaj lepotan samo u protekloj godini zaradio 44 miliona dolara, plus 7 miliona od sponzorskih ugovora. Ispada da mu ugovori koje ima sa sponzorima obezbeđuju godišnji džeparac.

Slavni par poseduje m.nogobrojne nekretnine, pa su od nedavne prodaje kuće u Brentvudu koja  je vredela 40 miliona dolara zaradili 30 miliona dolara više od cene po kojoj su kupili kuću.  Sada žive u Bruklinu u Masačusetsu. Još uvek nije procenjeno koliko kuća vredi, iako su je platili “samo” 4.5 miliona dolara

Jednostavnije rečeno, moglo bi se reći da će njihova deca i unuci moći da se penzionišu u uzrastu od 3 i 6 godina. Tata i mama su ih obezbedili. Međutim, poznajući neverovatne ambicije slavnih roditelja, vrlo verovatno da će i deca krenuti njihovim stopama.

Brejdi je nedavno lansirao TAG Heuer Connected, smart časovnik sa njegovim karakteristikama i potpisom, zajedno sa ostalim ambasadorima prestižnog avangardnog brenda.

Kako će podeliti veliko bogatstvo i ko će dobiti strateljstvo nad decom ukoliko se razvedu, veliko je pitanje. Iako se priča da je Žizel nezadovoljna ovim brakom, jedno je definitivno, ukoliko prva načini korak i podnese zahtev za razvod, Brejdi će moći da nasrne na njen kolač zarade koji je znatno veći.

Manekenka je “teška” 360 miliona što je tri puta više od onoga što je Brejdi uneo u brak.

Jedan izvor tvrdi da je Tom probudio uspavanog zmaja, jer se odao kada je tražio savet od nekih finansijskih stručnjaka pitajući koje su njegove finansijske prednosti ukoliko se razvedu.

Verujemo da se u duhu TAG Heuer slogana Don’t Crack Under Pressure, neće slomiti pod pritiskom i da će prevazići sve probleme, jer retki su parovi koji poput njih imaju sve adute u rukavu - lepi, zgodni, pametni, slavni i bogati.

Foto kredit: TAG Heuer

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group