UFC zvezda prodaje nošene čarape i fotografije stopala zarađujući više nego od mečeva

Bivša UFC zvezda, Felis Herig otkrila je da trenutno zarađuje više novca prodavajući svoje korišćene čarape i fotografišući tabane za OnlyFans fetišare nego onda kada se profesionalno bavila sportom...

Herigova je prošlog meseca zvanično najavila kraj svoje UFC karijere pre nego što je potpisala ugovor sa Bare Knuckle Fight Club šampionatom.

Međutim, kako je iznela za TMZ mrežu, ona sada koristi svoja stopala kako bi zaradila nešto sa strane i živi daleko komfornije nego onda kada je bila UFC borac. Svima nam je već poznato da u mračnim uglovima ovoga sveta mile ljudi različitih fizionomija koji cene fotografije stopala i u ovom slučaju prljave čarape, sa Herigovom koja izvlači najviše iz oba poremećaja.

Tridesetsedmogodišnja Felis tvrdi da prodaje svoje čarape za 150 dolara pojedinačno i drage volje izlazi u susret svojim OnlyFans pretplatnicima kada požele gro plan njenih stopala. Zaista je bitno odati joj priznanje zbog zarađivanja novca na ovaj način, posebno što zbog toga ne mora da ostane razbijene face, dok je Herigova otkrila da je novac koji zarađuje sada putem ovih prodaja omogućio da se bori onda kada to želi, radije nego da ispoštuje precizirane ugovore kako bi skrpila kraj sa krajem.

Felis je odlučila da pokrene OnlyFans nalog nakon što je pala i pretrpela povredu kolena, koja je zahtevala operaciju i držala je van ringa gotovo dve godine. Uzimajući u obzir da borci dobijaju isplate samo za svoje mečeve, ovo je definitivno bio finansijski debakl za Herigovu takođe. Međutim, nakon što je odlučila da uposli svoje prstiće sa nogu na OnlyFans platformi, ona je shvatila da može zaraditi dosta novca tokom svog vremena rehabilitacije.

Razgovarajući sa ljudima The Fighter vs. The Writer emisije, ona je izjavila: „Verovatno bih se vratila daleko ranije da nije bilo OnlyFans naloga, jer bih to morala, logično. Verovatno ne bih bila potpuno spremna, a ovako sam se makar potpuno spremila za ovu borbu. Sada, sa OnlyFans mogu nedeljno da zaradim i ne moram da brinem o tome da li ću biti plaćena, odžavajući svoju kondiciju i telo na način koji priliči profesionalnim atletama“.

„OnlyFans nalog je učinio da ne moram strepiti zbog sledeće borbe. Zapravo, sada zarađujem više novca od ove platforme nego što sam ikada zaradila od mečeva, koji su mi takođe doneli dobre pare. Međutim, kada se sve svodi na isplatu po borbi, stvari mogu postati daleko stresnije po vas jer vas niko neće platiti da sedite kući i odmarate“, zaključila je Herigova.

Aktivna UFC karijera ove žene trajala je od 2009. do 2022. godine, u okviru kojih je imala dvadeset i četiri borbe, završavajući je ličnim rekordom od 14-10.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group