Bilijarski stolovi za sve ljubitelje

Brunswick Billiards brend predstavlja nam predivno dizajnirane komade, koji će vašu igru podići na novi nivo...

Njihovi novi dizajni spajaju trendove dizajna modernih domova, sa proizvodnjom visokog kvaliteta i uživanjem. Vodeći brend u dizajniranju otmenih stolova za bilijar, opremanju soba za igru i drugo, ima dosta toga što im ide u prilog, a njihova najnovija kolekcija nije ništa manje neverovatna.

Novi Birmingham sto za bilijar ima retro finiš, sa metalnim detaljima, bazom od gvožđa i elemente koji mu daju kul industrijsku vibraciju. Biće dostupan u dve verzije, a njegova cena je 12.999 dolara. Odgovarajući set aksesoara za igru koštaće vas oko hiljadu dolara.

De Soto bilijarski sto inspirisan je Art Deco stilom, sa nežnim espresso završnim detaljima, bazom u vidu obrnutog pijedestala, zaobljenim elementima i mother-of-pearl detaljima. Ovaj sto će vas koštati 7.499 dolara, a takođe će biti predstavljen u dve verzije i setom aksesoara u vrednosti od hiljadu dolara.

Popularni Lexington sto predstavlja nam elegantni dizajn potkovice. Sa mat čeri završnicom i mother-of-pearl detaljima, ovaj graciozni sto košta 7.499 dolara, aksesoari i dalje koštaju hiljadu dolara, dok je i dalje dostupan u dve verzije.

I na kraju, jednostavno moramo pomenuti novu ediciju ograničenog izdanja – Gold Crown IV, koji je već dekadama miljenik svih profesionalnih igrača. Ovaj elegantni, retro sto, ima bronzane uglove i duboke džepove. Njegova cena je 9.999 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group