Black Label bilijarski sto stiže u Srbiju

Fusion Tables kompanija predstavlja novu verziju ekskluzivnog bilijarskog stola koji se može transformisati u trpezarijski ili konferens sto...

Igra precinosti, dodira i nadmudrivanja – to je bilijar. Za igranje ove igre, ne treba da budete previše talentovani ili da posedujete fizičku snagu, ne morate da budete visoki i ne treba da budete sportski tip. Sve što se od vas traži jeste preciznost. Bilijar je igra koja omogućava svakom da bude dobar ako to želi. Ono što vas čini najboljim jesu vežba i upornost, tako da što više budete igrali, bićete sve bolji u ovoj igri.

Sigurni smo da je svako od vas poželeo bilijarski sto u domu. Međutim, posedovanje ovakvog stola zahteva da određeni prostor vašeg doma posvetite samo igranju bilijara, a taj luksuz mnogi od nas nemaju. Ali, kompanija Fusion Tables je kreirala genijalno rešenje koje vam omogućava da bilijarski sto koristite za više stvari.

Fenomenalni Fusion Tables stolovi dolaze u nekoliko različitih modela, a svaki od njih ima mogućnost da se iz bilijarskog transformiše u trpezarijski sto. Takođe, ako su firma ili kancelarija lokacija na kojoj biste želeli da imate bilijarski sto, on može odlično poslužiti i kao konferens sto za kojim možete obavljati sve vaše sastanke. Osim ovih mogućnosti, ova kompanija vam pruža opcije potpune personalizacije, tako da možete izabrati boje i materijale vašeg stola i kreirati komad nameštaja koji ćete lako uklopiti u vaš enterijer.

Najnovija edicija u ponudi Fusion Tables kompanije je sto po imenu Black Label koji će vas prosto ostaviti bez teksta.

Nova Black Label kolekcija predstavlja staklenu gornju površinu stola sa tehnologijom digitalne štampe, koja otvara vrata neograničenih mogućnosti i personalizacije.

Black Label pretvara vaš trpezarijski bilijarski sto u glamurozni komad vanvremenske umetnosti, otporan na ogrebotine. Tri dela gornje površine stola mogu biti ištampana u veoma visokoj rezoluciji, koristeći fotografiju koju nam vi pošaljete, a koja se potom obrađuje sasvim novom tehnologijom štampanja, koja je delo Saint Gobaina. Veličanstveni efekat može biti urađen na visoko sjajnom ili poliranom ojačanom staklu debljine 8 mm.

Šlag na torti ovog izdanja je sasvim novi crni Aramith komplet za igru, prvi svoje vrste u svetu, koji sadrži crne kugle, crne štapove, crni trougao i sasvim novo X-1 sredstvo za uklanjanje prašine koje proizvodi Iwan Simonis laboratorija.

Vise informacija na LINKU ili 063 77 800 88

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group