Pol Rad proglašen za najseksepilnijeg muškarca na planeti

Pol Rad, čovek koji nikada ne stari, proglašen je za najseksepilnijeg muškarca na svetu od strane People magazina...

Pedesetdvogodišnja zvezda Marvel Univerzuma, poneo je ovu titulu desetog novembra i tvrdi kako jedva čeka da se hvali svojim prijateljima. Kako je izjavio People magazinu: "Ispoštovaću sve, baš kako dolikuje. Mislim, iskoristiću ovo koliko god da je moguće. Posedovaću ovu titulu i nikako neću pokušavati da budem skroman. Napraviću i vizitkarte. Međutim, svi moji prijatelji će me uništiti, a to i očekujem, jer su upravo zbog toga oni moji prijatelji".

Komičar i Radov prijatelj, Set Rogan, automatski je reagovao putem Twitter platforme, jednostavno objavljujući: "Ovde nema spora". Pol se dodatno našalio izjavljujući: "Nadam se da ću sada konačno biti pozvan na neke od onih seksi večera sa Klunijem, Pitom i Majkl B Džordanom. Kapiram da ću sada biti na brojnim jahtama. Uzbuđen sam što mogu proširiti svoj jahting život. Verovatno ću pokušati da postanem bolji u poziranju pod zatamnjenim svetlom. Volim da razmljišam. Smatram da će mi ovo pomoći da postanem povučeniji i misteriozniji, čemu se zapravo radujem".

Jedna osoba je bila daleko ispred vremena, a to je upravo njegova žena Džuli Jeger, koja je to odavno govorila, ali je u startu ipak ostala zgranuta i nije mogla da veruje. Kako je glumac dodao: "Ona je bila šokirana. Ali je ipak bila veoma slatka po ovom pitanju, tako da je nakon kikotanja i inicijalnog šoka, ona je izjavila 'dobro, pogodili su'. To je bilo baš lepo sa njene strane. Verovatno ne govori istinu, ali šta je drugo mogla da kaže?".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group