Spyscape – špijunski muzej koji morate posetiti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPYSCAPE (@spyscape)

Ako se kojim slučajem nađete u Njujorku, onda obavezno posetite ovaj muzej...

Njujork je mesto koje svako od vas treba barem jednom da poseti. Svi znaju da se glavna zabava dešava na ostrvu Menhetn, pa je ovaj deo grada sada dobio i novu atrakciju. Reč je o novom muzeju koji se zove Spyscape i koji je posvećen samo špijunima i špijunskoj opremi. Ovaj muzej će vam pružiti sate dobrog provoda i zabave i sigurni smo da ćete se dobro provesti.

Muzej raspolaže sa prostorom od 5500 kvadratnih metara, što znači da će ogorman broj ljudi moći da prošeta kroz njega i da vidi najneverovantije stvari. Muzej je podeljen je u nekoliko sektora. Prvi delovi vam pokazuju istoriju špijuna, kao i njihovu opremu i opružije koje koriste. Međutim, postoje i sektori za zabavu koji su nama još primamljiviji.

Ovi sekori za zabavu će vam omogućiti da se stavite u cipele špijuna i da na svojoj koži osetite kao je to kada ste Džejms Bond. U ovom muzeju ćete moći da rešavate različite zadatke i da testirate sebe i svoju izdžljivost. Naravno, nisu svi testovi fizičke prirode i postoje oni koji će vas mentalno staviti na test.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPYSCAPE (@spyscape)

Cena ulaznice je 39 dolara, što se možda čini kao skupa zabava, ali oni koji su posetili ovaj muzej kažu da su se bolje proveli nego u nekom zabavnom parku. Još jedna bitna stvka ovog muzeja jeste činjenica da se u njemu nalazi i najveći putnički lift na svetu. Mnogi tvrde da je ovo najbolji špijunski muzej trenutno na svetu i da će definitivno postati jedan od najvećih turističkih atrakcija Njujorka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group