Šta je to što žene žele da čuju?

Ako želite da joj pokažete da je volite i da vam je stalo do nje, onda joj recite ove stvari...

Žene su vrlo čudna bića i mušakrci vekovima pokušavaju da shvate način na koji one razmišljaju. Kada mislimo da su srećne, one su tužne ili obrnuto. Zbog toga su muškarci često u konfuziji kada je reč o ženskim osećanjima. Međutim, postoje stvari koje svaka žena želi da čuje od muškarca. Ako izgovorite ove rečenice, verujte nam da će se vaša lepša polovina osećati prelepo, a vi ćete ispasti pravi mušakrac i džentlmen.

1. Privlačiš me više od bilo koje žene

Žene vole kada im pokažete da su one posebne i jedine na svetu: zbog toga joj obavezno skrenite pažnju i recite joj da je ona jedina žena u vašem životu koja je najlepša i najdivnija i koja se ne može uporediti sa drugima.

2. Sviđa mi se način na koji to radiš

Ako stalno govorite "Sviđaš mi se" to može da postane dosadno i otrcano, ali ako joj govorite kako vam se sviđa način na koji ona nešto radi, verujte nam da ćete ostvariti bolji efekat. Žene to takođe vole da čuju, jer se posle tih reči osećaju lepo i srećno.

3. Možda nisi savršena, ali ja te volim

Niko nije savršen, ali ako nekog volite čak i pored njegovih mana, onda to znači da je to prava ljubav. Ako to saopštite svojoj partnerki, pokazaćete da je istinski volite i tako ćete joj još više osvojiti srce.

4. Hvala ti što si to uradila

Žene najviše vole kada vide da muškarac ceni ono šta one rade. Zbog toga se trudite da joj to pokazujete svakodnevno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group