Pravila koja morate poštovati u striptiz klubu

Više slika

Više slika

Ako volite da posećujete striptiz klubove, onda morate poštovati ova pravila...

Priznajemo, striptiz klubovi su interesantno igralište za nas muškarce. Upravo zbog toga su ovakva mesta i psotala veoma popularna širom sveta, pa i kod nas. Međutim, i na ovakvom mestu se morate pridržavati određenih pravila ako ne želite da ispadnete totalni kreten.

Morate potrošiti novac

Ako želite da nešto gledate za džabe, onda idite u park pa posmatrajte golubove. Plesačice igraju za novac, pa ih morate nagraditi. Naravno, ako želite bliži pogled, to će vas koštati još više.

Ostavite novac na pozornici

Verovatno ste nekada videli da ljudi kupe preostali novac koji je ispao i ostao na pozornici. To nikako nemojte raditi. Plesačice ne mogu da stignu da pokupe sav novac, ali posle završetka tačke, taj novac je njihov. Ako budete uzimali novac sa pozornice, verovatno će vas sačekati dobre batine.

Ne preterujte sa jelom

Da, pojedini striptiz barovi imaju sjajnu hranu, ali to ne znači da treba da se prežderavate kao u restoranu. Ako ste mnogo gladni, onda ovo nije mesto za vas.

Bez fotografisanja

Većina ovakvih mesta zabranjuje fotografisanje, pa vam savetujemo da to ne radite. Uživajte u programu i pokušajte da zapamtite detalje.

Gledajte, ali bez dodirivanja

Muškarci se često zanesu i počnu da pipkaju plesačice, što je nedopustljivo. Verovatno ćete momentalno biti izbačeni iz kluba ako to uradite.

Povedite ortake

Jednostavno rečeno, ako sami sedite u strptiz klubu, izgledaćete kao čudak i manijak.

To nije bordel

Muškarci često pomisle da će uspeti neku devojku da odvedu kući, ali zapamtite, to su samo plesačice.

Sve je skupo

Zapamtite, na ovakvim mestima nećete proći jeftino. Sve je skupo, uključujući performans, piće, jelo pa čak i rezervaciju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group