6 razloga zbog kojih muškarci odbijaju da spavaju sa ženama

Više slika

Više slika

Muškarci su dosta tolerantni, ali preko ovih stvari ne mogu da pređu...

I muškarci i žene imaju neki nivo tolerancije prema nekim stvarima, ali gde je tu granica? Otkrivamo vam stvari kojih se muškarci gade.

1. Telesni mirisi

Iako je dokazano da znoj utiče na privlačnost kod muškaraca, čak više od glasa i dodira kože, mi muškarci ipak ne volimo kada devojke smrde. Da, možda to zvuči grubo, ali tako je. Iako muškarci nisu mnogo probirljivi kada je seks u pitanju, jak miris znoja ipak nikome nije privlačan.

2. Manjak samopouzdanja

Pouzdanje govori da znate sebe vrlo dobro i da znate šta volite. Ako žene nisu sigurne šta vole i ne znaju šta žele, onda je mala verovatnoća da će muškarci hteti da imaju bilo šta sa njima. Samopouzdanje je ključ privlačnosti, a muškarci takođe vole da budu sa ženom koja veruje u sebe.

3. Loš zadah

Higijena je uvek na prvom mestu, a ako lepša polovina ima zadah kao da je pojela pola džaka belog luka, onda je malo verovatno da će neki muškarac moći da pređe preko toga. Mirisi igraju važnu ulogu u privlačnosti polova, a ako je neki od mirisa loš, kao naprimer zadah, to može stvoriti osećaj odbojnosti.

4. Menstrualni ciklus

Ako neko mrzi menstruaciju više od žena, onda su to muškarci. Sama pomisao na krvavi polni organ izaziva gađenje kod mnogih muškaraca, pa je ovo čest razlog zbog kojeg oni ne odlaze u krevet sa svojim partnerkama.

5. Neprijatan miris vagine

Ovo je definitivno nešto što se nikada ne sme desiti nijednoj devojci koja je u muškom prisustvu. Ako žena ima lošu higijenu i ne vodi računa o privatnim delovima, to nikako ne može biti privlačno muškarcima, pogotovo ako su upitanju neprijatni mirisi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group