Da li je dobro imati „prijateljicu sa povlasticama“

Muškarci misle da je devojka za seksualne potrebe prava premija, ali da li je to zaista tako?

Svi vole seks i to je opšte poznata stvar, ali da bi se došlo do seksa, mora da se prođe kroz procese upoznavanja, veza, izlazaka i sličnih stvari, jer parovi uglavnom žele da ostvare neki kontakt kako bi došli do seksualnog čina. Međutim postoje i oni koji tvrde da su prijatelji sa povlasticama savršeni vid veze, jer se sve vrti oko seksa a ne oko emocija.

Ako do sada niste čuli za ovaj izraz, ne brinite mi ćemo vam objasniti. Prijatelj ili prijateljica sa povlasticama je osoba koja je u kontaktu sa vama samo zbog seksa. Sa tom osobom ne morate da izlazite, ne morate da joj se pravdate i ne morate da budete u vezi. Čak je dozvoljeno da se viđate i da spavate i sa drugim ljudima. To je samo simbioza koja omogućava da vi i osoba slična vama imate vrele seksualne avanture. 

Ovo sjajno zvuči, ali istraživanja su pokazala da je u praksi stvar potpuno drugačija.Svi muškarci su se složili da u početku ovakve veze budu sjajne, ali da se kasnije pretvore u noćnu moru.

Naučna istraživanja su pokazala da je velika verovatnoća da će se neko od dva partnera zaljubiti u drugog iako on to na prvom mestu ne želi. To je jednostavno tako. Ako sa nekim budete spavali više od dva puta, postoji velika šansa da ćete se zaljubiti i da ćete kasnije hteti da stupite u vezu, gde ćete onda naići samo na odbijanje i guranje, a to može biti kombno za neke pojedince. 

Takođe, može se desiti i suprotna stvar. Vi ste u tome samo zbog seksa, ali se vaša prijateljica zaljubi u vas. Proživećete velike muke dok je se otkačite i dok joj objasnite da je uredu da se viđate sa drugim ljudima. 

Dakle, ovakav vid veze ima svoje prednosti ali u samom počektu. Svi koji su nekada bili u prijateljstvu sa povlasticama kažu da su se na kraju pokajali, jer je takav način veze vrlo težak za održavanje. Ljudi su emotivna bića i brzo se vezuju, pa čak i kada nema emocije, uvek se javlja ljubomora i posesivnost.

Zbog toga zaboravite na prijateljice sa povlasticama, već pronađite devojku sa kojom ćete hteti da podelite svaki deo svkog tela i vremena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group