Holi Madison otkriva da je život sa Hju Hefnerom bio pravi pakao

Više slika

Više slika

Holi Madison otkriva mračne strane svog života u Playboy vili…

Nekadašnja zečica provela je skoro osam godina živeći u vili Hjua Hefnera, kao jedna od njegovih mnogih devojaka. Sada, ona i njena nekadašnja koleginica, Bridžit Markvart, otkrivaju šta se zaista zbivalo, u sada zloglasnoj vili.

U prvoj epizodi podkasta Girls Next Level, Madisonova je opisala uznemirujuće detalje svog seksualnog života sa Hefnerom, koje je opisala kao traumatične i paklene. “On se ne bi pomerao. Jednostavno bi ležao kao balvan na sred kreveta”, priseća se ova četrdesetdvogodišnjakinja, pre nego što je krenula u objašnjavanje kako su ona i druge žene u vili pokušavale da završe sa svojim seksualnim obavezama prema njemu, što je brže moguće.

“Posmatrale smo to kao obavezu koju smo morale da ispunimo, inače bismo bile izbačene iz vile. Sve smo htele da to što pre prođe”, kaže nekadašnja zečica.

Markvartova i Madison su nastavile da pričaju o grupnom seksu u kom su morale da učestvuju. “Ne mogu da vam objasnim koliko je užasavajuća i ponižavajuća čitava ta rutina bila, posebno nešto kasnije, kada je dolazilo do brojnih konflikata sa drugim devojkama”, kaže Holi. “Bukvalno sedite goli i imate seks pred grupom ljudi koji vas mrze i koji vas ogovaraju dok to radite – i vi to možete čuti. Jednostavno rečeno, to je bio pravi pakao”, dodala je.

Autorka Vegas Diaries zaključila je joj da je život u Playboy vili ostavio emotivne ožiljke, izjavljujući: “Mislim da je čitavo to iskustvo bilo veoma traumatično za mene”.

Inače, Holi Madison je živela sa Hefnerom od 2001. do 2008.godine, a tokom tog perioda uspela je da se dočepa slave uz pomoć reality programa E! televizije, The Girls Next Door. Nakon toga, ona je nastavila svoj život stupajući u vezu sa promoterom muzičkih festivala, Paskvalom Roteljom, za kog se udala 2013.godine i dobila dvoje dece – devojčicu Rejnbou Auroru i dečaka Foresta Leonarda, pre nego što su se razveli 2018.godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group