Kada žene lažiraju orgazam

Istraživanja su pokazala da se 60% žena pretvara kada je orgazam u pitanju, ali pravo pitanje je – kada one to rade ?

Žene su pravi majstori u lažiranju orgazma. Naučne studije su pokazale da samo 30% žena doživljava redovan orgazam tokom seksa, što nači da veći broj žena ne dođe do seksualnog vrhunca. Ovo tera žene da se pretvaraju i da simuliraju orgazam kako njihovi partneri to ne bi primetli.

Potoje tri glavna razloga zbog kojeg žene lažiraju orgazam:

1. Preumorne su, pa na taj način žele da završe sa seksom

2. Ne žele da povrede osećanja svom partneru

3. Ne žele da ostave utisak da su nezainteresovane za seks

Žene su veoma „teške“ kada je reč o osećanjima. One ne vole da iskazuju svoja osećanja i ne vole da ukazuju na negativne strane seksualnog odnosa.

Međutim, istraživanja su pokazala kada žene najčešće to rade. Žene koje su tek započele vetu ili su u dugoj vezi ili braku imaju tendenciju da više lažiraju orgazam, dok devojke sa kojima ste jedno veče to neće raditi. Pitanje je zašto?

Kao što smo već rekli, žene ne žele da povred sovje partnere, a one kojse su u vezi sa muškarcim žele da se njihovi muškarci soećaju dobro. Zbog toga one lažiraju orgazam kako bi im podigle samopouzdanje i kako bi ih opustile. Žene i devojke koje su sa muškarcem samo jednu noć ne razmišljaju o osećanima i žele samo da se provedu, ap se zbog toga ni ne trude da se pretvaraju i lažu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group