Muškarac otkriva šokantnu stvarnost iza posla 'profesionalnog sekstera’ za OnlyFans modele

Neobičan posao definitivno ima svoju tamnu stranu...

Za neke ljude, seksting je nešto što rade u slobodno vreme... ili kada dobiju poruku "Jesi budan?" u 11 sati uveče petkom. Ali za jednog muškarca, seksting je njegov način da zaradi pozamašnu količinu novca. Profesionalni sekster nedavno je na Redditu odgovarao na pitanja javnosti o svojoj neobičnoj profesiji.

U uvodnom postu je napisao: "Dugo vremena sam radio kao profesionalni sekster, upravljajući sa nekoliko OF (OnlyFans) naloga gde sam morao da se pretvaram da sam model. Radio sam nezavisno, ali i u agencijama. Samo prošlog meseca zaradio sam blizu 10.000 dolara (za agenciju) pričajući sa muškarcima širom sveta koji bi želeli da imaju modela kao devojku, robinju ili dominantnu osobu, među ostalim."

Kao što možete očekivati, pitanja koja su mu postavljana otkrila su neke... hmm, zanimljive detalje o ljudima koji koriste njegove usluge. Kada ga je jedan korisnik Reddit-a pitao šta je najperverznije što je ikada napisao, imao je odgovor koji je apsolutno NSFW (nije bezbedan za rad).

Odgovorio je: "Jednom mi je tip rekao da ne može ništa da kupi jer je u svojoj kancelariji, pa sam pogledao u trezor modela (gde OF čuva slike i video snimke) i pronašao neke slike na kojima je obučena kao izvršna direktorka. Tako da sam mu poslao te slike rekavši da mogu biti njegova asistentkinja, potpuno je poludeo zbog njih i onda sam napisao celu priču o tome šta bih mu (kao model) radio i šta bih mu dozvolio da radi meni... To je trajalo oko 3 sata, tip je potrošio oko 200 dolara i svršio dva puta po svom stolu." Nadajmo se da taj tip nije radio u kancelariji sa staklenim zidovima...

Posts from the ama
community on Reddit

Jedan korisnik je postavio pitanje o njegovoj seksualnosti, pitajući: "Da li ti je neprijatno da pišeš ove stvari?" Potvrdivši da je strejt, profesionalni sekster je rekao: "Nije, većinu vremena bih pisao iz svoje perspektive kao muškarac, a onda bih samo promenio stvari poput 'tvoja pi*ka 'moja pi*ka i 'moj kur*c' u 'tvoj kur*c' i to je to. Neprijatno je videti slike penisa i anusa... Sve to. Većina muškaraca ima odvratne ku*čeve! I ne zna da napravi pristojnu sliku ku*ca!"

Čak je i tehničko pitanje postavljeno, jer je jedan korisnik pitao: "Hoće li AI na kraju potpuno preuzeti ovaj posao ili misliš da je lični dodir ono što te čini uspešnim?"

Muškarac je odgovorio: "Koristim AI sve vreme, i erotske priče sa mnogih subreddita. Ne samo da može preuzeti posao, već se to već dešava. Trenutno, kao na WhatsAppu i Instagramu, možete programirati odgovore i svakako se bliži trenutak kada bi AI mogao da vodi bar vrlo realističan osnovni razgovor, ali, mi se oslanjamo na traume i slabosti korisnika, taj način razmišljanja još uvek ne može biti zamenjen AI."

Pa, kao što je vaša majka rekla - ne verujte svemu što pročitate na internetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group