Naši penisi su zapravo duplo veći nego što ljudi smatraju

Dosta vam je merenja budale, oči vas bole od guglanja kako biste zaključili koja je prosečna veličina penisa i videli gde se nalazite u ženskim očima? Onda je potrebno da znate da je dosta onoga što u gaćama posedujemo skriveno u svojoj kućici, tačnije oko pola onoga čime možemo da mašemo...

Prosečna dužina penisa iznosi oko 12,7 centimetara, ako možemo da verujemo pouzdanim izvorima, a ukoliko ste čuli da je sve iznad 16,5 centimetara normalno, onda postoje dve opcije – ili ste okruženi veoma impresivnim primercima ili lažovima.

Međutim, sudeći prema vodećim svetskim doktorima, prosečna dužina penisa u erekciji kreće se od 11,43 do 16,6 centimetara širom sveta. Kada je naš alat spušten, njegova prosečna dužina iznosi između sedam i devet centimetara.

Stoga, kada razmišljamo o studijama koje su dovele do ovih cifara, oko 13 centimetara u erekciji zapravo nije pogrešan zaključak, međutim, ova istraživanja uključuju samo ono što se nalazi izvan tela. Iako često visi napolju potpuno opušten, kulira i uvek je spreman za akciju, kada je penis u pitanju dosta toga se dešava i unutra, takođe.

Pusti pužu rogove prava je analogija na ono što se dešava sa našim alatima, a video kreiran od strane Alise Vilijams, predstavlja pravu sliku svega što okružuje penis.  Ona je putem svog TikTok naloga objasnila: „Oko pola ukupne dužine penisa se zapravo nalazi unutar tela“. Iako su uglavnom pravi sa spoljne strane, penisi u erekciji su zapravo oblikovani kao bumerang kada se u obzir uzme unutrašnji deo.

Tobias Koler, asistent profesora urologije na Univerzitetu Ilinois, dodao je za WebMD mrežu: „Većina muškaraca bila bi ponosna da zna da je njihov penis duplo duži nego što to oni smatraju“. Skriveni deo penisa uključuje i koren, koji je smešten unutar karlice i prikačen za pubičnu kost.

Ovo ne znači da možemo krenuti da idemo okolo i pričamo ljudima da skrivamo devet inča ispod kaiša, posebno zbog toga što ta unutrašnja sekcija najverovatnije nikada neće imati svoj dan u krevetu. Kako Vilijams ističe, ovaj skriveni segment ostaje povezan sa ostatkom anatomije, tako da je najbolje da tako i ostane.

Nevezano sa dužinom doduše, veoma je važno da penis dobija potrebnu pažnju što je redovnije moguće, jer kako Koler objašnjava vežba je ključna i erekcija je potrebna kako bi naši vršnjaci ostali u formi. Krv koja odlazi u penis može pomoći da se mišići obogate i ojačaju kiseonikom, održavajući ukupno zdravlje, pa čak i onda kada se nađemo u neerotičnim situacijama, što Koler potvrđuje činjenicom da nam u tome čak i naš mozak pomaže izazivajući redovna salutiranja tokom sna.

@alicewillliams

 

♬ Waltz of the Flowers - The Manhattan Pops

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group