O čemu žene razmišljaju dok masturbiraju

Dame su otkrile svoje fantazije...

Muškarci su se oduvek pitali – šta se dešava u ženskoj glavi. Izgleda da se ovo pitanje postavlja i u naučnim krugovima, jer su naučnici hteli da otkriju o čemu žene maštaju kada masturbiraju. Ovo pitanje muškarci često postavljaju, pa su naučnici iz različitih delova sveta anketirali veliki broj žena kako bi došli do odgovora.

Masturbiranje se često smatra tabu temom o kojoj se neretko govori, ali činjenica je da je samozadovoljavanje normalno, da opušta i smiruje i da upoznaje pojedinca sa njegovom seksualnošću. 

Nakon dugotrajnih istraživanja i ispitivanja, naučnici su oktrili da 51% žena masturbira skoro svakodnevno i da im je masturbacija normalan deo svakodnevnice.  Žene su se složile da im masturbacija pomaže u seksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa. 

Na pitanje o čemu razmišljaju dok amsturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja seksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. Žene su rekle da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i seks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo. 

Takođe 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: Žene su priznale da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima. 

Žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group