Oženio se - izgubio 25 kilograma i dobio još sedam devojaka

Čovek koji je oženio ženu iz svojih snova kada je bio oko dvadeset i pet kilograma teži nego što bi trebalo, sada nema nikakav problem sa sedam dodatnih devojaka koje je izabrao otkako je smršao...

Brazilski muški model, Artur O Urso, tvrdi da je pronalaženje i upoznavanje žena u vreme kada je bio gojazan bilo preterano teško, ali nakon što je upoznao svoju ženu Luanu, on je ponovo povratio svoje samopouzdanje. Otkako se oženio, ovaj Brazilac je skinuo više od 25 kilograma i krenuo put veoma nekonvencionalnog načina života, pokraj svoje voljene žene u igru ubacujući još sedam devojaka.

Kako je Artur izjavio za Love Don’t Judge: „Kada sam imao dvadeset i četiri godine, plašio sam se da priđem ženama. Krenuo sam da dobijam na kilaži, završivši na kraju sa sto kilograma“. Međutim, kada je upoznao Luanu, to je bila ljubav na prvi pogled. Njegova žena se prisećala dana kada je Artur bio prekomerno težak i da je tada privlačio pažnju gde god da ode. Nakon što je ovaj par stao na ludi kamen, samopouzdanje ovog Brazilca počelo je ponovo da raste.

„Nakon svih promena u mom telu i stilu života, dobio sam snagu da potencijalno otvorim svoju vezu za druge žene“, izjavio je Artur. Sada, neke od sedam njegovih devojaka žive sa njim i njegovom suprugom u luksuznom smeštaju u Sao Paulu, ispunjenom ljubavlju i seksom. „Ne žive sve devojke sa nama za stalno, zbog toga što njihovi roditelji ne prihvataju našu vezu“, dodao je Artur.

U početku, Artur tvrdi da je bilo veoma teško setiti se imena svih njegovih devojaka, ali je vremenom počeo da se navikava i naučio je kako se svaka od njih zove. Ovaj čovek insistira da nema favorite i da voli svaku svoju damu podjednako. Luana tvrdi da je dodavanje Taine, Lorene, Kire, Meline, Tajene i Sintije u njihov brak unelo daleko više ljubavi u odnosu između njih dvoje. „Kada smo krenuli sa poliamornom vezom dodatno smo se zbližili, a iako smo imali veliko međusobno poverenje, ono je postalo još jače“, izjavila je Luana.

Luana insistira da Artur svim svojim devojkama pruža isti nivo pažnje i priznaje da ona takođe uživa u poljupcima i maženju sa Arturovim drugim partnerkama. Sa njihove strane, sve devojke tvrde da su potpuno zaljubljene u Luanu, nemajući ni jednu lošu reč za nju.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group