Pamela Anderson objasnila muškarcima kako da uzbude devojke

Popularna glumica i Playboy zečica odlučila je da pomogne svim muškarcima...

Muškarci uvek traže nove načine koji će im pomoći da uzbude devojke i da tako učine da  se one osećaju specijalno i posebno. Često se dešava da sve metode postanu dosadne i da ponekad ostanemo bez ideja, pa zato nije loše da se posavetujete za ženskim polom, kako bi iz prve ruke dobili informacije koje će vam pomoći.

Ovoga puta, mi smo pronašli odgovore Pamele Anderson, koja je muškarcima objasnila šta treba da urade ako žele da uzbude ženu i ako žele da je prijatno obraduju. Ona je rekla da je ključ u ženskom donjem vešu i da muškarci trebaju više pažnje da posvete vešu kao poklonu. Žene obožavaju donji veš, a ako vi budete izabrali specijalan donji veš za vašu partnerku, vi ćete joj reći mnogo toga samo preko tog poklona.

Zato je Pamela odlučila da muškarcima da par saveta koji će im pomoći da izaberu savršeni donji veš za svoje partnerke zbog kojeg će se one osećati seksi i zbog kojeg ćete vi imati noć koju nećete zaboraviti.

1. Kupite veš koji je seksi

Žene se neće osećati uzbudljivo ako im kupite običan donji veš. Zato se potrudite da to bude seksi donji veš sa šiškama koji će učniti da se one osećaju privlačno i atraktivno.

2. Kupite veš koji nilkada nije imala

Potrudite se da to bude donji veš za koji ste sigurni da ona nikada nije nosila.Tako ćete je naterati da proba nešto novo i sigurni smo da će se ona oduševiti.

3. U njemu mora da izgleda dobro

Da bi se uzbudila, devojka mora da se oseća prijatno i mora da bude zadovoljna svojim izgledom. Zato pažljivo birajte model koji ćete uzeti i ne uzimajte nešto previše ekstremno ako mislite da njoj neće biti prijatno.

4. Trebalo bi da bude funkcionalan

Ako ste kupili donji veš samo da bi ga ona koristila kao alatku za predigru, onda ste u startu pogrešili. Veš treba da bude funkcionalan i mora da ima svrhu nošenja, čak i van seksualnih aktivnosti. Zato uzmite donji veš koji ona može nositi kad ona to poželi.

5. Pokažite joj kako ga skidate

Na kraju, kada ona proba svoj novi veš, vi joj uz prijatnu atmosferu objasnite kako ga skidate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group