Plejboj Zečice tvrde da ih je Hefner izmanipulisao krokodilskim suzama

Par nekadašnjih Plejboj Zečica nastavlja svoju sagu o zlostavljanju Hjua Hefnera tokom svojih najslavnijih dana, izjavljujući da je čuveni Plejboj često lažno plakao kako bih ih naveo da imaju seksualne odnose sa njim…

Govoreći na svom podkastu Girls Next Level, Holi Madison i Bridžet Markvart objasnile su da je urednik Plejboja često lio krokodilske suze kako bi namamio devojke u svoju spavaću sobu. Kao što već znate, ove dve dame – za koje niko ne bi čuo da nije bilo Hju Hefnera i Plejboj vile – u poslednje vreme često javno objavljuju brojne detalje vezane za život sa preminulim Plejbojem, posebno se fokusirajući na činjenicu da je on imao svu moć u njihovoj vezi, a da one nisu mogle da učine ništa drugo nego da mu se povinuju ili pate.

Kako Medisonova kaže, prvobitno je mislila da je ona jedina kojoj je Hefner poklonio pogled ispunjen lažnim suzama, ali se osetila veoma loše kada se druga devojka doselila u vilu i pitala je da li je to nekada doživela. Tako je, kako kaže, shvatila da je to njegov trik koji koristi kako bi manipulisao devojkama, zbog kog joj se pogled na njega zaista promenio.

Markvartova se takođe prisetila ove situacije, dodajući da su Zečice morale da ga prate u stopu i moljakaju za svoj nedeljni džeparac u visini od 1.000 dolara. “Morale ste da pronađete tog biznis mogula, koji je u to vreme bio glavni i odgovorni urednik Plejboj magazina i bio je jako zauzet, da biste mu rekle, Ćao dušo, mogu li dobiti svoj džeparac?”

Prethodno, ove dve dame su govorile o tome kako je seks sa Hefnerom bio obaveza u kojoj niko nije uživao, posebno se osvrćući na činjenicu da su često imale odnose pred drugim ženama koje su ih tokom istog ogovarale. Kako Madisonova kaže, to je jednostavno bilo nešto što su morale da urade inače bi ible izbačene iz kuće.

U dokumentarcu Secrets of Playboy, Madison je prvobitno otkrila da je život u Plejboj vili bio poput života u sekti, te da je Hefner kontrolisao apsolutno svaki aspekt njihovih života. Devojke su manipulisane tako da Hefnera smatraju dobrim tipom, ali su morale da mu traže novac i poštuju vreme kada moraju biti kod kuće.

Madisonova i Markvartova planiraju da otkriju još sočnih detalja o životu sa legendom muškog sveta u budućim epizodama svog podkasta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group