Šta je MIKRO-VARANJE i da li žene to rade?

Šta je za vas prevara?

Ludi imaju drugačije viđene kada je reč o prevari. Neki smatraju da je prevara samo kada se dvoje poljube ili kad spavaju zajedno, dok drugi misle da je prevara i dopisivanje ili senzualno gledanje. Mikro-varanje je upravo ta strana o kojoj se retko diskutuje i koja često zna da se tumači kao druženje, a ne kao prevara.

Dakle u mikro-prevaru spadaju svi kontakti sa drugom osobom koje vas navode da sa njom ostvarujete malo prisniji kontakt. Tu spadaju telefonski razgovori, dopisivanja, slanje fotografija i slične stvari za koje mnogi smatraju da nisu strašne. Ipak, istraživanja su pokazala da je ovo indirektno varanje koje kasnije dovodi do prave prevare u seksualnom smislu, što znači da nije dobro ako vaša devojka ili žena radi ove stvari. Istraživanja su pokazala da75 % žena mikro-vara svoje partnere i da oni nisu svesni toga.

Mi smo odlučili da vam  otvorimo oči i da vam pokažemo na koje načine vaše partnerke dolaze u kontakt sa drugim muškarcima i šta one to najčešće rade:

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group