Šta žene žele u krevetu

Više slika

Više slika

Najveća msiterija svih muškaraca jesu žene, a samim tim i njhove želje…

Svi muškarci žele da otkriju šta žene vole i žele u krevetu. Ako idalje tragate za odgovorima, mi ćemo vam pomoći. Iako svaka osoba ima svoje favorite, ovdje možete pogledati koje stvari većina žena priželjkuje i koji to faktori doprinose njihovom zadovoljstvu. 

10. Sporo skidanje 

Anketa je pokazala da mnoge žene uživaju kada ih partner skida, a naprosto obožavaju kada ih dovede do ivice nestrpljenja sporim skidanjem. 

9. Seks u javnosti 

Ako mislite da vaša devojka nije takva - verovatno baš ona mašta o seksu na brzaka negde gde postoji rizik da budete uhvaćeni. 

8. Predajte im kontrolu 

Mnoge žene izrazile su želju za time da su one te koje su 'šefice u krevetu', ali samo povremeno. 

7. Igranje uloga 

Neke žene obožavaju da izigravaju zločeste školarke, druge vole da vide muškarca u uniformi, a svima je zajedničko da povremeno vole da dožive nešto novo, ‘upoznaju stranca' i zabave se na neki novi način.

6. Varijacija u brzini i pokretima 

Mnoge žene žale se na to da njihov muškarac poznaje samo jednu brzinu u seksu, a to je ona najbrža. Kažu da priželjkuju više varijacije tj. da nekada vole nežni i spori seks, a nekada vole grublji. 

5. Fokusirajte se na nju 

Masaža kao predigra ili vaša spremnost da učinite sve kako bi je zadovoljili nešto je što obožava većina žena. 

4. Oralni seks 

Osim ako vam devojka eksplicitno ne kaže da mrzi kada je oralno zadovoljavate - obožava kada to radite. Poradite na tehnici i ovoje ćete uživati. 

3. Preuzmite kontrolu 

Iako povremeno one vole da budu glavne, većina žena, svih tipova, obožavaju kada muškarac preuzme kontrolu u krevetu i, na ovaj ili onaj način, dominira njima. 

2. Predigra počinje pre sobe 

Predigra je nekada celodnevna aktivnost koja može dovesti ili do eksplozivnog seksa na brzaka ili večernjeg 'druženja'. Bitno je održavati međusobnu poželjnost i međusobno se napaljivati čak i kada niste u spavaćoj sobi ili ne planirate seks. 

1. Ljubljenje 

Strastveni, lagani poljubac nešto je što može jako uzbuditi, ali i doprineti intimnosti. Možete se ljubiti nasamo ili u javnosti, a poljubac nekada govori hiljadu reči.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group