Top 5 saveta za najbolju predigru

Istraživanja su pokazala da predigra dovodi do mnogo boljeg i uzbudljivijeg seksa...

Nama muškarcima nije potrebno mnogo da bi se proveli sa ženom u krevetu,ali sa devojkama je malo drugačija priča. One zahtevaju pažnju, fokus i mnogo truda, pa je zato predigra vrlo važna i igra veliku ulogu u celokupnom seksualnom odnosu. Mnogi muškarci prave grešku i ne daju dovoljno vremena predigri, ali ona je zapravo uvertira koja priprema devojku na ono šta sledi. 

Ako joj tokom predigre bude dobro i zanimljivo, to znači da će joj tokom seksa biti još bolje i to je čitava poenta. Mi smo odlučili da vam damo par saveta kako da je bolje "zagrejete" za akciju. 

Ako sve pravilno uradite,videćete da če vas ona moliti da legnete sa njom u krevet.

1. Opustite je

Ako želite da uživate sa njom i u njenom društvu, onda je morate opustiti i očistiti njen um. Seks neće biti dobar ako je njoj neki problem na umu. Potrudite se da budete duhoviti i zanimljivi. Videćete da ćete dobiti njeno interesovanje.

2. Reci te joj šta želite

Žene vole kada su muškarci direktni. Nemojte igrati smešne igre i postavljati zagonetke, pređite na stvar Budite samouvereni i iskreni.

3.  Ophodite se premo njoj kako treba

Ono što žene najviše mrze je činjenica da ih muškarci doživljavaju kao objekat. Vi nemojte biti takvi. Pokažite joj da vam je stalo do nje i da vam je sa njom lepo, a da je seks samo šlag na vrhu torte.

4. Budite divlji

Verovali ili ne, veliki broj žena voli divlje muškarce u krevetu. To ne znači da treba da je udarate i čupate za kosu, već pokažite vašu snagu i muškost. Nemojte se plašiti da je podignete i okrenete, to će joj se sigurno svideti.

5. Umereni dodiri

Pre nego što akcija počne, budite umereni sa svojim dodirima. Izbegavajte pipkanje i prekomerno dodirivanje. Krenite lagano i postepeno povećavajte kontakt. Ne brzajte.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group