VRELE poze koje morate probati dok gledate TV

Ponekad je vrela akcija na kauču najbolja stvar...

Da li vam se nekada desilo, da dok gledate televiziju, dobijete neverovatnu želju za seksom? Ako jeste, znajte da niste jedini. Pripadnici muške, ali i ženske populacije, priznali su da im se želja za seksom jako često javlja, pogotovo kada gledaju televiziju.

Neki kažu da im gledanje televizije sa osobom koja im se sviđa stvara savršen ambijent za ljubavnu avanturu, a drugi ipak nalete na neki „ozbiljniji“ program koji u njima upali dodatne „osigurače“. Dakle, gledanje televizije sa suprotnim polom uvek može da donese koristi. Nikada vam neće biti dosadno, osećaćete se divno i možda ćete „omastiti brk“, ali ponekad se javljaju problemi.

Pošto ovakva akcija uvek dođe neočekivano, dešava se da ne znate kako da počnete i koju pozu da zauzmete. Kauč zna da bude dobar, ali neko ne uspe da se smesti sa svojom dragom na pravo mesto. Pod je veliki i prostran ali neudoban. Ovakve stvari mogu ozbiljno da poremete vešu želju i zbog toga ne smete mnogo odugovlačiti. Morate odmah ispratiti trenutak inače ćete se vi, a i vaša partnerka, potpuno „ohladiti“.

Ovog puta otkrivamo seks poze koje će vam pomoći da akciju sa televizora prenesete u vašu sobu. Pažljivo gledajte, isporbajte, pa javite rezultate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group