Zadovoljite je prstima

Postoji više načina da vašu devojku zadovoljite i omogućite joj da apsolutno uživa dok vodi ljubav sa vama...

Svakako jedan od najboljih i ujedno najučinkovitijih načina jeste da se poslužite vlastitim prstima. Senzualno zadovoljstvo koje ćete joj priuštiti, učiniće da podrhtava pod vašim prstima.

Tehnika sa kojom ćemo vas upoznati nazvana je „Vajar“ i ista kako je praksa pokazala daje neverovatne rezultate i žene širom sveta ostavlja bez daha. Ako do sada niste imali prilike da savladate ovu veštinu i upoznate se sa njenim prednostima, pažljivo obratite pažnju na redove koji slede. Vaša voljena će vam biti i više nego zahvalna što ste postali majstor „vajarstva“.

Postoje dve varijante kada je Vajar u pitanju:

1. NEPOMIČNI VAJAR

- Kako biste sproveli ovu varijantu u delo, morate dlan postaviti tako da svim prstima možete da napravite slovo S. Nakon toga treba da vulvu vaše voljene posmatrate kao časovnik. Palac postavite na broj 6, a ostale prste uslerite ka njenom Venerinom bregu, dakle na broj 12. Prilikom ovoga koristite lubrikant, kako bi ista još više uživala, i kako je ne biste nesmotreno povredili.

- Samo početak bi trebao da se sastoji iz pokreta dlanom u obliku slova S, na goe i na dole. Vaš palac bi trebao da se nađe u njenoj vagini i da stimuliše njenu G tačku. Ujednačenim snagama održavajte pristisak i nadražujte njenu G tačku. Možete se istovremeno poslužiti i drugim dlanom koji ćete položiti na njen stomak ili sam vrh njenih stidnih dlačica. U ovom položaju dostupan vam je njen Venerin brge koji možete nežno da masirate.

2. NADOGRAĐEN NEPOMIČNI VAJAR

- Odnosno dinamični Vajar. Naime, ono što u ovom slučaju treba da uradite jeste da palac svoje ruke pomerate u odnosu na njen unutrašnji sat od 12 ka 6 sati. Kada dođete do ključnih 6 sati, poslužite se kažiprstom i vašim srednjim prstom, da biste prodrli u njenu vaginu i nastavite vaše putovanje do 12 sati. Druga ruka može da vam bude fokusirana na njen klitoris, što će joj pružiti neviđeno zadovoljstvo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group