Zbog čega je seks sa zrelim i iskusnim damama prava stvar

Više slika

Više slika

Što je starija koka, to je bolja supa...

Oni koji su bili sa njima kažu da je seks neverovatan, ali zbog čega? Šta je to što matorke znaju, a mlađe devojke ne? Nudimo vam odgovor na ovo pitanje koji će vas naterati da se zaljubite u stariju damu.

1. Iskustvo

Iskustvo, iskustvo i još iskustva. To je prva stvar koja matorke stavlja na prvo mesto liste želja svih muškaraca. One su pravi profesionalci kada je reč o muškarcima i znaju kako treba da se ponašaju i šta da rade. To iskustvo se odnosi na seks, ali i na uobičajne stvari kao što su razgovor i druženje.

2. Znaju šta rade

Starije i iskusnije žene će vam definitvno pružiti mngo bolji provod u krevetu nego mlađe devojke. One su tokom godina isprobale različite taktike i tehnike, pa se verovatno drže one najbolje, koja će se vama verovatno mnogo svideti. Zapamtite, u krevetu godine nisu bitne, a žene će vam to i pokazati ako im dozvolite.

3. Ne plaše se da probaju nove stvari

Mlade neiskusne devojke obično imaju mali strah od seksa u početku, pa im treba dosta vremena da se opuste i da promene pravila igre. Sa matorkama to nije slučaj. One su spremne da urade sve kako bi se sa vama dobro zabavile. Jednostavno recite svoje želje i one će se potruditi da one budu ostvarene.

4. Razumeju vaše potrebe

Verujte nam na reč da će vas bolje razumeti starija žena od mlađe. Tu do izražaja dolazi njihova ozbiljnost i iskustvo koje ponekad zna da bude jako seksi. Ako im pokažete da ste ozbiljni i da ste pravi muškarac, one će vam vratiti istom merom i učiniti da se osećate još bolje.

5. Znaju šta muškarci žele

Opet se vraćamo na njihovo iskustvo. Zbog tog iskustva, starije žene znaju tačno šta muškarci žele. One će tačno proračunati koliko seksa želite, koliko druženja i koliko slobodnog vremena. Zbog toga su one jednostavno neodoljive.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group