Trend - Stil

Evo zbog čega žene ne vole muškarce koji imaju veliku bradu

Puštanje brade postaje sve popularnije i ogroman broj muškaraca nosi dužu bradu na svom licu...

Brada je nešto što muškarce odvaja od žena i što pokazuje njihovu zrelost, snagu i muževnost. Muškarci se zato vekovima ponose svojim bradama i na sve načine se trude da ih oblikuju i da učine da one izgledaju fantastično.

Psihologija takođe pokazuje da brada privlači žene i da im podsvesno govori da su takvi muškarci bolji za njih, da su plodniji i da sadrže više muških hormona. Međutim, u problemu se nalaze oni muškarci koji odluče da imaju dugačku bradu, jer su najnovije ankete pokazale da se to baš i ne sviđa ženama.
Žene najviše vole muškarce koji imaju bradu kratke ili srednje dužine. Međutim, oni koji imaju dužu bradu od kose će najverovatnije naići na odbijanje kod žena, a evo i zbog čega.

Žene su otkrile da ne vole muškarce sa dugačkom bradom jer takva brada obično ima neprijatan i čudan miris. Pošto se brada nalazi oko usta, u bradu se mogu zavući mirisi hrane i pića, a ako ste pušač, onda taj miris postaje još neugodniji i neprijatniji.

Što se tiče izgleda, žene kažu da im takva brada ne smeta, ali one neprijatan miris jednostavno ne mogu da svare.

Dakle, ako imate dugačku bradu, onda joj posvetite vremena i negujte je i perite kako treba. Koristite šampone i perite je posle svakog obroka i na taj način ćete izbeći stvaranje neugodnih mirisa.

Foto: LiveAbout

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group