Trend - Moda

Club Monaco predstavio novu prolećnu kolekciju

S obzirom na to da smo svaki dan sve bliži proleću, vreme je da porazmislimo o obnavljanju naše garderobe…

Nedelje mode u svetskim metropolama ne održavaju se slučajno na prelazu iz hladne u toplu sezonu: one su idealna mesta gde možemo saznati najnovije modne trendove, šta će tokom iduće sezone biti “must have”, a šta će biti sasvim neprihvatljivo. Nedeljama mode uskoro dolazi kraj, pa ćemo vrlo brzo sumirati sve naše utiske, i predstaviti ono što nam se do sada najviše svidelo.

A do tada, predstavljamo vam novu kolekciju brenda Club Monaco. Ovaj brend je, zbog same blizine prelaska u proleće, oživeo modn scenu svojim novitetima, kada govorimo o predmetima od lana. Šik spotski komadi su u centru pažnje, sa ležernim krojevima u apsolutnoj dominaciji.

Nudeći živahne i lagane opcije za predstojeću sezonu, oni su ponudili komade od lana, koji je apsolutni šampion trenutka. U svojoj novoj liniji, Club Monaco predstavio je slim odela, pametne košulje i nekoliko verzija džempera, koji su must have kada govorimo o ovoj kategoriji odevanja.

Ovaj brend je skoro predstavio i svoju novu kampanju za proleće leto 2016. Kampanju je fotografisao Lahlan Bejli, dok su zvezde kampanje Sem Hejz i Olipija Kembel. Za stil se pobrinula Aleksandra Voronijecka, dok je par pozirao u studiju u Njujorku.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group