DC Shoes predstavlja novu kolekciju u saradnji sa Sour Solution

Kompanija DC Shoes predstavlja novu saradnju sa timskim vozačem Džozef Skot Jatom i modnom kućom Sour Solution iz Barselone, donoseći izvanredne skejterske modele inspirisane gambijskim korenima njene glavne zvezde...

Unutar novog opsega, DC i Sour Solution nude dve potpuno nove siluete, sa DC Manual RT S, koja dolazi sa duplim jezikom na uklanjanje, dok je premijum DC Navigator Boot linija konstruisanja sa korisnošću i funkcionalnošću u svom jezgru. Dodatno, novi opseg modela uključuje i punu postavku pratećih odevih predmeta, obeleženih kobrendiranim duksevima, majicama i majicama dugih rukava.

Pored ove kolekcije, Skot Jata predstavio je i novi mini skejterski film inspirisan švedskim profesionalcem lai Boulalom, kako bi istakao ovu interesantu saradnju. Video predstavlja omaž zapaženoj Boulalinoj ulozi u segmentu Flip Skateboard kompanije pod nazivom Industry, u 411 Video Magazine izdanju iz 1998. godine i uključuje naraciju slavnog skejtera.

DC x Sour Solution kolekcija dostupna je za kupovinu putem mreže i u odabranim maloprodajnim objektima. DC Manual RT S modeli stižu po ceni od 65 dolara, sa DC Navigator Boot izdanjem procenjenim na 120 dolara. U međuvremenu, duksevi sa kapuljačom su dostupni za 65, majice kreću sa cenom od 25, dok se majice sa dugim rukavima mogu nabaviti za 34 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group