Trend - Moda

Dior lansirao novu zimsku kolekciju za muškarce

Najnovija Dior kolekcija za muškarce, obradovaće sve ljubitelje zime i snega…

Dizajnirana od strane umetničkog direktora muške mode, Kim Džounsa, nova capsule kolekcija predstavlja nam generalnu ekspanziju brenda i Džounsovo umeće kada se radi o pronalaženju savršenih saradnika. I dok ovaj poduhvat možda neće privući podjednaku pažnju kao saradnje sa brendom Supreme, verujemo da će ljubitelji zime i skijanja biti oduševljeni njegovom ponudom. Kolekcija je ispunjena funkcionalnim komadima koji su predstavljeni sa interesantnim siluetama, koje kombinuju u sebi delove klasičnih sportskih modela i formalnih ponuda.

“Ovi komadi visoke-performanse, ulepšani Dior logoom, kombinuju vrhunsku ekspertizu i minimalistički dizajn kako bi ponudili vrhunski, izazovni izgled”, rečeno je iz Dior brenda. Kako saznajemo, novi komadi će biti dostupni za kupovinu u novembru u svim Dior buticima i globalnim pop-up prostorima.

Džouns je sa ciljem kreiranja ove kolekcije angažovao Descente, vrhunski japanski brend poznat po svojim zimskim ponudama, a posebno komadima koji su dizajnirani za profesionalne sportiste. Rezultati su evidentno inspirisani vintage japanskim sportom, pa uključuju perjane jakne i krojene pantalone. AK Skis su za potrebu ove kolekcije lansirali Dior verziju svog najpopularnijeg modela, dok je kompanija POC proizvela zaštitnu opremu u formi kaciga.

Kako saznajemo, cene komada iz ove nove kolekcije koštaće vas od 295 do 8.852 dolara.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group